Verwarming

Jetten Installatiebedrijf is dé specialist als het aankomt op het plaatsen, onderhouden en repareren van alle soorten CV-ketels. Of het nu gaat om het verwarmen van een bedrijfspand of een woonhuis, wij zijn u graag van dienst!

HR-ketels

Wij leveren een ruim assortiment aan HR-ketels van topmerken zoals Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant en Atag. Met deze merken bent u altijd verzekerd van een zuinige CV-ketel van een hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u twijfelt over welke CV-ketel het best geschikt is voor uw situatie, dan kunnen wij u uiteraard van een advies op maat voorzien!

Olie gestookte cv-ketels

Olie gestookte CV-ketels zijn een vak apart; er zijn nog maar weinig installatiebedrijven die hier service voor verlenen. Wij kunnen alle soorten olie gestookte CV-ketels, inclusief bijbehorende onderdelen, doorgaans binnen één werkdag leveren (mits voorradig bij onze leverancier). Jetten Installatiebedrijf beschikt tevens over de benodigde kennis en ervaring om storingen aan deze CV-ketels te verhelpen en ervoor te zorgen dat u niet lang in de kou hoeft te zitten. Zo zit u er snel weer warmpjes bij!

Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht plaatsvinden. Of u nu op zoek bent naar een conventionele radiator, een kleine handdoekradiator voor in de badkamer, of een mooie designradiator, dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren o.a. Radson radiatoren, Stelrad radiatoren, Jaga designradiatoren, Thermic designradiatoren en Brugman radiatoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor convectoren en putten met aluminium of houten inlegroosters. Wij kunnen de gewenste radiatoren doorgaans al binnen 24 uur leveren.

Werkwijze

Wanneer u ons inschakelt voor de installatie van een nieuwe CV-ketel en de bijbehorende radiatoren, dan komen wij eerst bij u langs voor een inspectie van uw huidige installatie. Vervolgens krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte, waardoor u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Echter laten wij u na de installatie niet zomaar aan uw lot over. U kunt ook bij ons terecht voor het afsluiten van een service- en onderhoudscontract voor uw verwarmingsinstallatie. Hiermee blijft u altijd verzekerd van een veilige en zuinig werkende installatie.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van verwarming? Neem dan gerust contact op met Jetten Installatiebedrijf. We helpen u graag verder!

Jetten Installatiebedrijf
Nijverheidsweg 60A
3341 LJ Hendrik- Ido- Ambacht

Contactformulier

Snel informatie of een offerte aanvragen