Mechanische ventilatie

Een mechanisch ventilatie systeem zorgt ervoor dat er altijd schone, verse lucht aanwezig is in uw woning of bedrijfspand. Dit zorgt er ook weer voor dat de ruimte gemakkelijker te verwarmen is; verse lucht warmt tenslotte sneller op dan vervuilde, vochtige lucht. Daarnaast is verse lucht natuurlijk belangrijk voor uw gezondheid!

Het onderhoud van uw mechanische ventilatie

Het is verstandig om uw mechanische ventilatie goed te laten onderhouden en regelmatig grondig te laten reinigen. Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement – en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Vervuilde filters kunnen voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen; en dat moet natuurlijk voorkomen worden!

Door de speciale reinigingsapparatuur worden de kanalen inwendig geborsteld en de vervuiing wordt door een afzuigsysteem met hoge zuigkracht in de stofzak gezogen en gefilterd door middel van een fijnstof filter. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een constante toestroom van schone, verse lucht in uw ruimte!

Onderhoudsabonnement
mechanische ventilatie

Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en het Longfonds vinden regelmatig onderhoud van ventilatiesystemen belangrijk. En dat is het ook! Wilt u zeker zijn van optimaal onderhoud, zonder zorgen? Dan bent u bij Jetten Installatiebedrijf in Ridderkerk aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een éénmalige complete reinigingsbeurt van uw ventilatiesysteem, of u kunt een voordelig serviceabbonnement afsluiten. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

De markt voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen is constant in beweging, en de vraag naar betrouwbare en innovatieve oplossingen wordt steeds groter. Jetten Installatiebedrijf is gespecialiseerd in zowel kleine als grote luchtbehandelingsinstallaties voor o.a. aannemers, woningbouwverenigingen, gemeenten, bedrijven, scholen, sportverenigingen en particulieren. Wij kunnen installaties plaatsen, onderhoud verrichten en reparaties uitvoeren. Ook voor een deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom luchtbehandeling?

Het laten installeren van luchtbehandelingssysteem in een afgesloten ruimte zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en is in sommige gevallen (zoals bij kantoorgebouwen waar geen of te weinig ramen open kunnen) zelfs verplicht. Een goede ventilatie is tenslotte van essentieel belang voor de gezondheid van de mensen die zich in de ruimte bevinden. Met een luchtbehandelingssysteem bent u ten allen tijden voorzien van een goede ventilatie en een aangenaam binnenklimaat.

Onderhoud

Met alleen het laten plaatsen van een luchtbehandelingssysteem bent u er nog niet; het moet namelijk ook goed onderhouden worden. Wanneer de filters van het systeem niet tijdig gereinigd worden, dan zal er steeds meer vervuilde lucht in de ruimtes gaan circuleren, met allerlei vervelende gezondheidsklachten van dien. Dit moet natuurlijk voorkomen worden. We raden dan ook aan om altijd een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw luchtbehandelingssysteem.

Meer weten?

Indien u vragen heeft over onze diensten op het gebied van luchtbehandeling, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Jetten Installatiebedrijf helpt u graag verder!

Jetten Installatiebedrijf
Nijverheidsweg 60A
3341 LJ Hendrik- Ido- Ambacht

Contactformulier

Snel informatie of een offerte aanvragen