Kanalen reinigen

We doen er tegenwoordig alles aan om gezond te leven: we proberen gezond te eten, genoeg te bewegen, enzovoorts. Maar heeft u wel eens nagedacht over de luchtkwaliteit in uw woning? Wist u dat u in uw woning per gezinslid ongeveer 11.000 liter lucht inademt per dag?

Het belang van een goede luchtkwaliteit:

Dagelijks produceren mensen, huisdieren en huishoudelijke apparaten een aanzienlijke hoeveelheid stof, vuil en vocht. Dit creëert de ideale leefomgeving voor schimmels en ziektekiemen in uw woning, die kunnen lijden tot allerlei uiteenlopende gezondheidsklachten. U heeft een ventilatiesysteem om ervoor te zorgen dat er constant verse lucht wordt aangevoerd, maar daarmee bent u er nog niet; zo’n ventilatiesysteem moet namelijk ook eens in de zoveel tijd gereinigd worden. Gebeurd dat niet, dan raken de filters vervuild en zal er alsnog vervuilde lucht gaan circuleren. Dit heeft niet alleen negatieve effecten op uw gezondheid, maar zorgt ook voor hogere energiekosten en mogelijke geluidsoverlast van uw afzuigsysteem.

Ventilatiesysteem reinigen

Om bovenstaande ongemakken te voorkomen raden we aan om uw ventilatiesysteem eens in de zoveel jaar professioneel te laten reinigen. Jetten Installatiebedrijf is gespecialiseerd in ventilatiesystemen en beschikt over de benodigde kennis en apparatuur om uw systeem grondig schoon te maken. Zo blijft u niet alleen verzekerd van een gezond binnenklimaat, maar u bespaard ook op uw energiekosten; uw ventilatiesysteem zal minder verbruiken, en daarbij warmt verse lucht makkelijker op dan vervuilde lucht. U bespaard dus ook op uw stookkosten!

Het reinigen van het complete ventilatiesysteem incl. de afzuigbox en ventielen kan al voor € 115,- incl. btw.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het reinigen van uw ventilatiekanalen, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Jetten Installatiebedrijf!

Jetten Installatiebedrijf
Nijverheidsweg 60A
3341 LJ Hendrik- Ido- Ambacht

Contactformulier

Snel informatie of een offerte aanvragen