Airconditioning

Jetten Installatiebedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan klimaatsystemen voor elke situatie; van systemen voor thuis tot aan complete klimaatbeheersing-installaties voor kantoren, winkels, hotels, scholen, musea, ziekenhuizen en de industrie. Deze systemen zijn ideaal om ruimtes te koelen, te verwarmen, te ventileren en te ontvochtigen.

Werking airconditioning

Een airconditioner zuigt (warme) lucht aan en leidt die door een ruimte waar vloeistof wordt verdampt. De warmte uit de lucht wordt tijdens het verdampen meegenomen, waarna er weer koele lucht de airconditioner uit. Bovendien kan er tijdens het proces vocht aan de lucht onttrokken worden, zodat de airconditioner de lucht niet alleen koelt maar ook droogt.
Om te voorkomen dat er steeds nieuwe vloeistof aangevoerd moet worden om te verdampen, wordt de koelstof na het verdampen opgevangen en door een compressor naar een "condensor" geleid. In de condensor wordt de koelstof omgezet van gas naar vloeistof, waarna de cyclus opnieuw begint.
Uw airconditioner is overigens, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet langer alleen om te koelen. Het systeem fungeert het hele jaar door als een echte klimaatregelaar. U stelt eenmalig de temperatuur in, net zoals u dat bij uw CV-ketel doet, en uw airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur.

Onze airco systemen

Jetten Installatiebedrijf levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige airconditioning systemen van merken zoals Western, Panasonic, Carrier en Samsung. Wanneer u bij ons een airconditioning systeem aanschaft, wordt deze altijd afgestemd op specifieke wensen, specifieke gebouwen en specifieke temperatuuromstandigheden. Met een airconditioning systeem van Jetten Installatiebedrijf bent u altijd verzekerd van een optimaal comfort!

Goedkope airconditioning

Uiteraard wordt uw airconditioning systeem compleet voor u gemonteerd; bij Jetten Installatiebedrijf bent u altijd verzekerd van de beste service! Ook voor het onderhoud van uw airconditioning systeem, alsmede voor bouwpakketten en zelf te installeren units kunt u bij ons terecht!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en producten op het gebied van airconditioning, neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje naar [email protected]. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!

Jetten Installatiebedrijf
Nijverheidsweg 60A
3341 LJ Hendrik- Ido- Ambacht

Contactformulier

Snel informatie of een offerte aanvragen